Veerkracht raakt me

Hoe de relatie met mijn ouders mijn muze werd.

Ik was 21 jaar toen mijn lichaam een duidelijk signaal gaf dat ik niet authentiek leefde. Ik kon zo niet verder. Na vele innerlijke reizen en hapto-begeleiding ging het roer om: letterlijk de wereld ontdekken door te verhuizen naar Zimbabwe. De sprong in het diepe, angsten overwinnen en nieuwe horizonnen verkennen waren de ingrediënten voor verdere transformatie. Ik ontdekte in die periode hoe ik eenvoudig dicht bij mezelf kon zijn.

Toen mijn broer Stephan overleed, was ik 32. Weer een kantelpunt in mijn leven. Ik ging de opleiding systemische opstellingen doen. Mijn plek in mijn familie kwam in het licht en transformeerde. Ik omarm(de) mijn schaduw en liet het harde werken voor verbinding los.

Inmiddels ben ik opgeleid in het systemisch werken als opsteller, coach en energetisch begeleider. Ik houd ervan mensen te vergezellen van inzicht naar transformatie. En blijf zelf toegewijd aan mijn eigen pad van transformatie. De heilzame antwoorden die ik ontdek, integreer ik weer in mijn werkwijze en aanbod. Ik gun ieder mens een bezield leven, waarin je volle potentieel vrij komt.

Naast mijn werk als opleider en coach: Systemisch werken met jeugd en gezin, geef ik training voor de opleiding Jongerencoach van Sonnevelt Opleidingen. Voor jongeren heb ik een doe-boek geschreven ‘Hoe leef ik mijn wens?’, geïnspireerd op de Creatiespiraal van Marinus Knoope. Doel is om jongeren zelf te laten ontdekken wie ze zijn en vanuit innerlijke veerkracht te leven.

Bianca Blom

Ik leer je dat jij zelf het vermogen hebt om te transformeren van stagnatie naar vertrouwen  | Opleider Systemische Jongerencoach, (individuele) opstellingen en coach

Mijn website: www.biancablom.nl

Instagram: @biancablom.nl