Navigeren met zachte kracht
Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere plannen maakt..

Navigeren met zachte kracht
Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere plannen maakt..
Wie kent het niet?

Zo’n moment in het leven waarin je richting hebt bepaald, weet wat je wilt en jouw doel helder in het vizier hebt. Plots geeft het leven
een flinke ruk aan het stuur waardoor je volledig uit koers raakt en je jezelf stuurloos dobberend op open zee aantreft.
Ik ken dat moment in ieder geval wel…

Na acht major live events in anderhalf jaar, dobberde ik daar ook opeens met een baby en een peuter. Kersverse moeder; ontworteld
en ontheemd, zonder man, vader, huis en baan.. Nog harder werken hielp niet, evenmin als mijn neiging om het allemaal alleen te willen doen. De kiezen op elkaar, de mouwen opstropen, niet zeuren en doorzetten zoals ik altijd gewend was, bracht mij uiteindelijk in diepe depressie.

De lessen die ik in de jaren tussen toen en nu heb mogen leren gaan over uitreiken en over de weg naar binnen maken. Over authenticiteit en begrenzen, over het helen van traumastukken en diep helend trancewerk, over het kijken met systemische ogen en het gedragen worden door het voorouderveld. Werken op  het medicijnwiel en gebruik maken van de windrichtingen, elementen en de totemdieren. Contact met het Grote Boven en met Moeder Aarde, die ons draagt, zodat wij ook onszelf weer kunnen dragen.
De weg naar heling gaat over die stukken voorbij schuld en schaamte, met vallen en opstaan. Een weg met vele leermeesters en door zon en schaduw. De weg van magische liefde naar wetende liefde. De weg van opgroeien en volwassen worden. Steeds navigerend met
zachte kracht vanuit het centrum. Want als je leeft vanuit je eigen centrum, dan kun je nooit meer verdwalen.

Ik ben systemisch lifecoach, opsteller en trainer. Ik begeleidt mensen zich opnieuw te verbinden met hun innerlijk kompas, om van daaruit iedere keer hun eigen koers opnieuw te bepalen.
Je bent van harte welkom in mijn praktijk in het centrum van Nederland of op locatie voor trainingen, opstellingen en workshops.

Eveline den Boogert
Coaching & Training
Oude Enghweg 14
1217JC Hilversum

06- 52686298

Eveline@cvhh.nl 
www.cvhh.nl 

Linked-in: Eveline den Boogert

Facebook: