Veerkracht is voor mij, durven vertrouwen dat er een groter veld is waar ik op kan vertrouwen, en ook het besef dat dat een continue proces is. Soms ben ik het kwijt, en soms is het er zo helder en aanwezig. Dat laveren, het niet weten en toch durven gaan, hulp vragen en uitreiken, dat is veerkracht nu voor mij.

Ik schrijf, gids en begeleid ceremonies in de natuur. En ben het allerliefste buiten in het bos, aan zee of in mijn tuin. Daar krijg ik inspiratie en voel ik me verbonden met alles wat er nog meer is, met the more than human world. 

Altijd heb ik naast mijn expertise in tekst en copy, nog meer van mezelf meegebracht. Ik heb een open verbinding met het universum en neem alles wat ik hoor, zie, voel en lees mee in mijn teksten en als ik gids. Dat is mijn kracht, niet alleen schrijven, maar ook luisteren, channelen en the more than human world betrekken bij het creëren van een verhaal. Toen ik in maart 2021 het boek van Julia Plevin, de helende kracht van bosbaden las wist ik direct, dit klopt voor mij, dit wil ik leren. Op 6 november 2021 studeerde ik bij de ANFT af als Forest Therapy Guide en nu neem ik mensen mee de natuur in zodat ze via hun zintuigen en body-awareness ervaren hoe het echt met hen is. Iedere keer als ik een bosbad begeleid is dat ook een groot cadeau aan mijzelf. 

In al mijn werk eer ik de natuur en volg ik de roep van mijn ziel. Als wij de verbinding en liefde voelen voor the more than human world, bewust zijn van de rijkdom en cycli van de natuur, dan geloof ik met heel mijn hart dat we duurzaam en gelukkig kunnen leven.

Linde ten Broek
0653321131

Linde heeft één plekje te vergeven voor een sessie bosbaden. Stuur haar een mailtje naar info@lindetenbroek.nl  als je voelt dat deze plek voor jou is.