Als toegepast psychologe ontdekte ik mijn passie: om in de ontmoeting met anderen mijzelf en die ander uit te nodigen om open te zijn over waar we mee zitten, zodat we makkelijker om kunnen gaan met de uitdagingen die het leven soms biedt. Ik geloof dat wanneer we meer open zijn over onze onzekerheden, fouten en kwetsbaarheden – niet om te laten zien hoe zielig of juist hoe stoer we zijn, maar om eerlijk te zijn over wat er in ons leeft – dat we dán echte verbindingen kunnen aan gaan.

Ik  ben een creatieve, bewuste ondernemer, coach en trainer en werk veel samen met andere ondernemers om mooie coachtrajecten, retraites, workshops en andere harts-projecten zoals deze Cirkel van Veerkracht in de wereld te zetten. Daarnaast maak ik persoonlijke blend met etherische oliën om jouw persoonlijke intentie of thema te bekrachtigen.

Connect met mij via
LinkedIn | Facebook | Instagram
of neem een kijkje op mijn website.

 

Wat maakt veerkracht belangrijk voor mij?

Op verschillende momenten in mijn leven werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt: er bestaat geen leven zonder momenten van angst, verdriet, pijn en verlangen. Zowel bij het zien van de pijn van de mensen met wie ik werk, als de pijn van mijn dierbaren, als mijn eigen momenten van pijn en ongemak. Die momenten deden mij echter ook zien hoeveel veerkracht er in ons als mens zit.

Veerkracht gaat voor mij over het toelaten daarvan en ook weer een volgende stap kunnen zetten. De rauwe randjes (hoe dik die soms ook zijn) horen erbij. En hoe harder we dat wegdrukken, hoe harder het ook weer terugkomt. Wanneer we het toelaten ontstaat er ruimte. Ruimte om te kiezen hoe nu verder. Wat is mijn antwoord op deze situatie? Hoe wil ik gekend worden?
En misschien zelfs: kan ik mijzelf ook waarderen en liefhebben met alles wat er in deze momenten naar boven komt?

Veerkracht is voor mij het ultieme erkennen dat het leven een leerproces is dat nooit stopt, zolang wij de moed hebben om het leven vol te leven.