Ik prijs mezelf gelukkig dat ik vele talenten heb mogen ontwikkelen in mijn leven. Van antropologe in een Aboriginal community in Australie, tot het delen van 2019 zelf gehaakte hartjes in 2019 om ons te herinneren aan het licht en de liefde. Van universitair docent gespecialiseerd in diversiteit in organisaties en onderwijs tot grondlegster van de Geluksroute. Ik heb mij mogen verdiepen in prachtige wijsheid als systemisch werk, focusing, shamanistisch werk, voice dialogue, theater, vrouwenichaamswerk, storytelling, intentional creativity, the Work, NLP, schaduwwerk, mindfulness en diverse vormen van meditatie.

Mijn liefde voor het leven geef ik op dit moment, naast de Geluksroute, door in mijn coachpraktijk voor WelZijn, door het maken sacred viltcreaties onder de naam Meraki, met vrouwencirkels, en inspirerende projecten zoals deze Cirkel van Veerkracht.   

Veerkracht is om elke keer terug te kunnen keren naar een plek in mijzelf waar het goed is, waar het zacht is, waar er ruimte is. Het gaat over het vertrouwen dat die plek er is en dat ik niet vanalles ervoor hoef te doen, maar dat ik daar alleen wakker voor hoef te zijn.