Veerkracht is voor mij een milde compassievolle keuze als reactie op situaties die zich voordoen. Een natuurlijke vaardigheid die we kunnen versterken door oefening. Op de foto zie je me op een vissengraatvlecht liggen. Deze heb ik gecreëerd van gebruikte handdoeken. De retorische vragen die ik me bij dit werk heb gesteld zijn: Hoe blijf ik ook bij pijnlijke gebeurtenissen in verbinding met mijzelf, de natuur en anderen? Hoe waardevol is mijn sensitiviteit en veerkracht?

Ons hoofd op een kussen leggen, de naakte huid hullen in een zachte handdoek. We herkennen het gevoel van fragiliteit. Ik ben sensitief en tegelijkertijd heb ik een sterk ontwikkeld incasseringsvermogen. De zachte badstof en de zachte warme vulling vormen een krachtige verbinding in een fors formaat.  Veerkracht gaat bij mij gepaard met zachtheid en zelfcompassie.

Reizen en creëren geven me energie, ik heb affiniteit met het onverwachte. Leven in uiteenlopende culturen heeft mij geleerd breed te kijken naar vele levensaspecten en kunstvormen. Het stelt me in staat te relativeren en met een onbevangen blik vorm te geven. Voor mij is er een duidelijk verschil tussen maken en creëren.
Vanuit een maatschappelijke en sociale betrokkenheid haal ik voldoening uit het creëren van kunst die mensen laat ontspannen. Dit realiseren binnen de kaders van openbare ruimtes, levert een extra dimensie voor me op. Tevens doet het een appèl op mijn affiniteit voor het ondernemerschap. Ik creëer kunst die de mens centraal stelt én zakelijk toegevoegde waarde oplevert. Een relevante en actuele aanpak die goed aansluit bij de huidige situatie waarin we veel meer vanuit maatschappelijk rendement gaan denken. Het geeft mij voldoening om hier met Art Works Well een bijdrage aan te kunnen leveren. Wanneer mensen op hun gemak zijn door het ervaren van mijn kunst en dat resulteert in een positieve impact op hun denk- en veerkracht, dan is mijn doel bereikt.