Veerkracht. Aanpassen én jezelf blijven.

Meebewegen én je eigen beweging niet uit het oog verliezen, dat is voor mij veerkracht. Meebewegen met het grotere geheel is belangrijk om te kunnen overleven, maar eigen grenzen zijn er ook. Veerkracht ontstaat niet vanzelf, ik zie het als een reis van vallen en opstaan. Soms vraagt de buitenwereld veel van je en ga je teveel mee.
Teveel? Dan heb je tijd nodig om te herstellen. Maar soms zijn er uitdagingen die je laten zien dat je flexibeler bent dan je denkt. Dan veer je verder mee op de golven die het leven je te bieden hebben. Soms sta je in pracht en praal te stralen en kan je er voor een ander zijn en soms ben je meer in jezelf gekeerd en is er tijd nodig om aan je eigen basis te werken. In de winter geeft een boom geen vruchten, in de lente laat de natuur haar veerkracht zien en kan er weer van alles tot bloei komen in de zomer. In de herfst zijn we dankbaar voor de vruchten en kunnen we weer de winter in. Alles begint weer opnieuw.

Graag maak ik het leven om me heen een beetje beter en mooier. Omdat er soms uitdagingen zijn om te overwinnen.

Omdat het belangrijk is goed om te gaan met onze aarde.

Geen sprookjes. Maar dromen die niet meer kunnen wachten om in de echte wereld te mogen landen.

Ik ben Alice van OrganiVerde®️ en help ouders, leerkrachten en bewoners om dingen anders te doen, thuis, op school of in de buurt. OrganiVerde®️ ondersteunt mensen en bedrijven op holistische wijze bij hun zorg voor kinderen, mens en omgeving zodat ook zij een positieve bijdrage kunnen leveren aan de leefbaarheid op aarde.