Een van mijn belangrijkste mantras tijdens mijn borstkankerreis was: als het leven je 100 redenen geeft om te huilen, geef het leven 1000 redenen om te lachen.

Ik ben een optimist en hedonist, ik denk in kansen en mogelijkheden, geloof in het ombuigen van moeilijke situaties vanuit een positieve mindset naar positief voelen. Van dromen naar doen, van Lef naar écht durven Leven.

Mijn visie is om een betere wereld te creëren en mensen in staat te stellen hun grootste potentieel te vervullen. Mijn missie is om een beweging te creëren van krachtige mensen die een gelukkig, gezond en vitaal leven leiden. Met de juiste inzichten en technieken kun je je leven optimaliseren, nieuwe gebieden verkennen en de beste versie van jezelf worden, in elke situatie. Ik help hier graag bij. Dit kan 1:1, in workshops, tijdens trainingen, masterclasses en retraites samen met Mascha Hoff.

In mijn fulltime praktijkjaren heb ik de afgelopen 12 jaar 30.000 behandelingen en lessen gegeven op het gebied van leren omgaan met pijn, stress en gedragsverandering met specialisatie in hartcoherentie. Naast (bedrijfs)oefentherapeut, trainer, motivational speaker en vitaliteitscoach, yogini, singer-songwriter, dansdocent, paddleboarder en waterliefhebster, ben ik ook ervaringsdeskundige op het gebied van borstkanker, mentale veerkracht en leven vanuit het hart.

Cathy Samé Lottin

info@newwaves.nl
www.newwaves.nl 

Lees hier meer over Cathy in een interview met Yoga Online.

Ontvang mijn e-book met de 50 dingen die ik heb veranderd in mijn leven om op alle aspecten van mijn leven gezond te blijven. Je kan je inschrijven via mijn website en onderstaande knop.