Veerkracht is een waardevolle kracht. Een kracht die iedereen in zich heeft om uit te putten. En die iedereen kan vergroten. We zijn ons er alleen niet altijd van bewust. Ik lange tijd in ieder geval niet. Veerkracht zorgt ervoor dat we iedere keer weer voorbij komen aan datgene wat ons uit balans heeft gebracht. En elke keer maakt het ons een beetje sterker. Dat maakt veerkracht zo belangrijk voor mij.

Vanuit mijn praktijk help ik mensen de verbinding met zichzelf en hun gevoelsleven te maken of herstellen. Dit doe ik op basis van diepgaande therapeutische coaching en begeleiding, waarbij ik diverse technieken inzet. Zo ontwikkelt en vergroot het zelfbewustzijn. Het resultaat is dat iemand (weer) kan leven vanuit zichzelf en vanuit eigen kracht het leven (weer) kan vormgeven. Dit brengt ruimte en rust, zowel privé als in het werk en laat mensen weer genieten en stralen. 

Die verbinding heb ik zelf ook moeten leren maken. Jarenlang had ik het in mijn leven niet naar mijn zin en voelde ik me vaak ongelukkig. Door negatieve ervaringen en door hoe ik geleerd had te leven. Ik paste me, vooral onbewust, zoveel mogelijk aan. Maar hoe goed ik ook mijn best deed, ik werd er niet gelukkiger van. Het kostte steeds meer energie en er bleef iets knagen.

Inmiddels weet ik dat de wereld anders kan zijn. Ik ben niet meer ongelukkig, sterker nog, ik geniet weer van het leven. Ik sta steviger en evenwichtiger in mijn schoenen en maak keuzes die echt bij me passen. Ik leef nu echt vanuit mezelf en durf weer te dromen en deze waar te maken. En dat gun ik iedereen van harte!

Stress beïnvloed je gehele leven. En niet alleen je gezondheid, ook je levenslust lijdt eronder. Met slechts een kleine inspanning kun je al meer ontspanning in je leven creëren en daardoor meer leven vanuit jezelf. Hierover heb ik het e-book Minder stress met mantra’s geschreven. Je kunt het downloaden via de ‘Gratis’ pagina op mijn website.

Je kunt mantra’s overigens ook gebruiken om jezelf te motiveren. Ook dat leg ik uit in dit e-book. Veel ontspanning en leesplezier!

Wil je zelf graag eens met mij een half uurtje in gesprek? Dat kan! Leuk! Bel of mail me gerust, dan reserveer ik tijd voor jou!