Veerkracht is voor mij:  Verbonden zijn met jezelf en zijn met wat er is. In de leuke momenten en ook in de moeilijke momenten. Daarin vertrouwen dat je altijd de kracht hebt om het te dragen, de nieuwsgierigheid naar het onverwachte en de innerlijke wijsheid om je, ook als het moeilijk is, je te blijven ontwikkelen.

Evelien Stadt was van kinds af aan creatief, maar dit raakte op de achtergrond toe ze ging studeren en werken. Rond haar dertigste kwam ze, na een relatiecrisis, in een burnout en voelde ze innerlijk: “Ik heb steeds gedaan wat anderen zeiden. Nu wil ik mijn manier ontdekken”.

In deze persoonlijke zoektocht herontdekte ze haar creatieve verlangen en volgde ze een opleiding  kunstzinnige therapie, die echter in het laatste jaar failliet ging. Ze vulde haar rugzak met aanvullende cursussen, maar toen ze een creatieve praktijk wilde starten, ontstond er een nieuwe vraag in haar. “Waarom zou ik mensen op weg moeten helpen, als ze hun antwoorden in zichzelf dragen? Hoe kan ik, met zo min mogelijk interventie, mensen bij hun eigen wijsheid brengen?”

Een nieuwe zoektocht liet haar het Creatief Avontuur ontdekken. Een werkwijze, waarbij je intuïtief creëert. Je geeft je volledig over aan je eigen bron. Al creërend ontstaan er vanzelf innerlijke bezwaren: “Geen rood, niet te heftig. Wel mooi!” Deze gedachten noemt zij haar draken.

Ze ontdekte waarom deze draken er zijn en hoe je met ze kunt praten: het drakenfluisteren. Daarmee leerde ze zichzelf en haar cursisten om creatieve blokkades op te heffen en steeds vrijer te creëren. Dit proces werkte op een bijzondere wijze in haar leven door.  Ze leerde zich over te geven aan haar innerlijke bron. Zo ontdekte ze: creativiteit en het leven zijn met elkaar verbonden. Juist door het leren omgaan met blokkades, ontwikkel je op creatieve wijze, veerkracht in je leven. Deze zienswijze wordt gedeeld door haar cursisten en ze ziet ook bij hen bijzondere transformaties, zonder dat er specifiek aan thema’s wordt gewerkt.

Vanuit je Bron is het bedrijf van Evelien Stadt. Ze geeft intuïtieve schilderlessen en coacht intuïtief bij persoonlijke dilemma’s, waarbij iemand zowel het denken, het voelen en het willen intuïtief op één lijn wil brengen.

Evelien Stadt

Vanuit je bron

info@vanuitjebron.nl 
www.vanuitjebron.nl 

Facebook | LinkedIn