Veerkracht is voor mij leren van wat ik meemaak. En daarbij speelt mijn lichaam inmiddels een
belangrijke rol. Iedere keer weer het contact met mijn lichaam opzoeken, te voelen wat er te voelen
valt. En contact maken met waar het goed is in mijn lichaam, die steun op te zoeken. Mijn variatie op
vallen en opstaan, maar dan doorvoeld (en anders) verder gaan.

Mijn naam is Hanneke Maarse (1967) en ik ben echt een mensenmens. Wat mij het meest gevormd heeft is de weg die ik de laatste jaren heb afgelegd: vanuit mijn hoofd naar mijn hart en mijn lijf. En daar ben ik nog iedere dag blij om.
Ik heb ervaren hoe wijs het lichaam is en hoe het je tot steun kan zijn in het leven, in plaats van iets waar ik last van kunt hebben. Mijn eigen reis heeft me geïnspireerd om mensen te begeleiden die hun lichaam een plek willen geven bij vragen en problemen in hun leven.
Met respect voor ieders eigenheid, het luisteren naar het lichaam en de liefdevolle aandacht en aanraking die mij daarbij zo tot steun zijn geweest.

Hanneke Maarse

www.hannekemaarse.com 
06-51717918