De veerkracht van de mens is wat me steeds weer ontroert. Hoe we in staat zijn vanuit onze as te herrijzen en de ‘shit’ in ons leven kunnen omzetten in een kostbaar geschenk. ‘Samen leren over verbinden. Met jezelf, de ander en de wereld’ is wat centraal staat in alles wat ik doe.

Ik ben Inge. 51 jaar oud. Ik voel me een rijk mens. Moeder van een prachtige 20-jarige. En 10 jaar onderweg in de liefde met de man met wie ik in mei 2020 in het huwelijk trad.

Sinds 10 jaar is er nog een muze in mijn leven die me uitdaagt, verleidt, prikkelt tot creativiteit, moed en verbinding. De Liefdesdokter. Begonnen als ludieke inzamelingsactie, uitgegroeid tot een sociale onderneming die me zeer dierbaar is. Ik durf meer, kom overal aan tafel en ontmoet de meest uiteenlopende mensen. Ik ben intens dankbaar voor het getuige mogen zijn van al die verhalen.

Ook in mijn werk op school (Fontys Hogescholen HRM en Psychologie) en in mijn praktijk voor relatiecoaching (Huis van Liefde) zet ik mijn talenten in om bij te dragen aan de kwaliteit van relaties en relatievaardigheden. De kwaliteit van onze relaties bepaalt immers de kwaliteit van ons leven. Ik vertel jullie er meer over in het gesprek dat ik met Marike heb gehad.