Veerkracht gaat voor mij over acceptatie, toestaan, stromen. Door dat wat nu, op dit moment, in je leeft, te accepteren ontstaat er ruimte en openheid. Acceptatie maakt de energie die vastzat (door weerstand tegen het nieuwe) weer vrij. Zodoende kan het leven weer meedoen, door je heen bewegen. Veerkracht doe je niet alleen, je doet het in samenwerking met het universum, het leven. De zucht van verlichting door acceptatie daar begint het mee. Opgelucht halen de miljarden cellen in je lichaam weer adem, klaar om het nieuwe vast te pakken veer je vol goede moed overeind.

Veerkracht en ik, wij kennen elkaar goed. Inmiddels, na een leven vol oefening vormen we samen een winning team. 

Ik ben een psycholoog, life- en embodiment coach & trainer die mensen gidst naar hun hoogste vibratie. Iedereen kan zijn leven maken tot de geweldigste ervaring die er is, zelfs als het pijn doet. Iemand leren hoe je bij je gevoel blijft, hoe je het hart openhoudt in het geval van triggers en dat wat maakt dat je de verbinding met jezelf en anderen verbreekt, aanzien en transformeren, dat is mooi werk om te doen. Al mijn coaching is gericht op bewustwording, heling en zelfacceptatie. Lichtjes in je ogen die stralen, dat is het cadeau voor de moed om te voelen.

Ik coach en train het liefst op krachtige plekken in de natuur. Op Ibiza, in Nederland en België. Dat heb ik jaren gedaan, maar nu met corona kunnen mijn 1-op-1 coaching retreats en reizen niet meer. Tot drie keer toe het afgelopen jaar raakte ik alle boekingen kwijt. Dus ben ik vooral online gaan coachen en trainen. 

Maar veerkracht kwam nog met een mooie verrassing. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Om toch met mensen in de natuur te kunnen zijn heb ik een training ontwikkeld, deels online, deels buiten. De training is 1-op-1 en stoomt je klaar voor het aankunnen van deze tijd. Je ontwikkelt de moed, het zelfvertrouwen en de veerkracht om jezelf te zijn. In voor- en tegenspoed. In licht en in donker. Leren surfen op de golven van het leven. In zes tot twaalf weken op weg naar verbinding, voelen, een hoge trilling en zodoende een beter, zo niet het beste leven.

Dank je wel lieve veerkracht, je bent een heuse vriendin, een echt maatje.

Irene Herbers

Facebook Irene | Facebook Soul Island Ibiza| Instagram 

www.soulislandibiza.com

Mijn website ‘Soul Island Ibiza’ gaat veranderen, want die is nog niet aangepast op online coaching en training. Via mijn nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alles, of je kunt een PDF aanvragen.

 

Om mensen te inspireren in deze tijd stuur ik elke week op maandag een kadootje via de mail. Ze maken je week leuker en de relatie met jezelf en het leven beter. Klik op bovenstaande knop om mij een e-mail te sturen en zet “JA, ik wil” boven aan de mail.