De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ik een flinke portie veerkracht heb. Overspannenheid, een lange relatie verbreken, verhuizen én starten als zelfstandig ondernemer; ik heb het gedaan – en succesvol, doordat ik steeds weer ben gaan voelen wat mijn hart mij vertelde. Dat is wat veerkracht is voor mij; steeds weer terug komen naar de bron, naar mijn kern, mijn essentie. Daar vind ik de rust, de antwoorden en wordt duidelijk wat de volgende stap is. Want het ultieme antwoord op de vraag ‘Wie ben ik?’ is: ik ben Liefde.”

Voor deze ontmoeting is het handig om de volgende spullen alvast klaar te leggen:
papier, pennen en alle andere creatieve spullen die je in huis hebt.

Met mijn bedrijf StilleWateren werk ik op allerlei manieren aan zelfreflectie.

Zo heb ik een kaartenset met bijbehorend werkboek ontwikkeld waarmee je aan de hand van vragen en creatieve opdrachten jezelf beter leert kennen. Want, als je jezelf beter kent, wordt je leven leuker – daar geloof ik heilig in.

Ook geef ik workshops Droomborden maken en werk ik met ondernemers aan hun zichtbaarheid, in mijn werkruimte in het centrum van Amersfoort.

Een heerlijke plek, echt Ruimte om te Zijn.