Veerkracht is voor mij geen op zichzelf staand gegeven, het is een uitkomst, een gevolg van iets anders. Veerkracht ontstaat als er dieper liggende thema’s goed verzorgd worden. Je kunt veerkracht niet van buitenaf aanleren, maar je kunt wel op je innerlijke reis een punt bereiken waar veerkracht zich ontvouwt. En daar geraken maakt dat je de verantwoordelijkheid aankunt en neemt om te reageren op wat er gebeurt. Zoals een docent aan het Instituut van Biografiek zo mooi zei: dat is je ‘respons-ability’, jouw ‘ability to respond’. Dat is waar veerkracht voor mij over gaat.

Ik werk als coach met particulieren en binnen organisaties en ik bied (online) programma’s rondom bewustwording. Ik heb een achtergrond in biografisch werk, systemisch werk, voice dialogue en management-coaching en word gevoed vanuit de antroposofie. In mijn praktijk werk ik vanuit de drie pijlers BinnenwereldBuitenwereld en Biografie. Werken vanuit die drie invalshoeken verzorgt een compleet mensbeeld en brengt diepgaande zelfkennis. En die zelfkennis…dat is de sleutel om je te kunnen verhouden tot datgene wat er zich in jouw leven afspeelt en heeft afgespeeld.

Judith van der Wildt

www.judithvanderwildt.nl
info@judithvanderwildt.nl

Instagram   Facebook   LinkedIn

Bestel mijn poëziebundel ‘De Kou van het water’

Judith’s foto op de ontmoetingspagina is gemaakt door: (c) Stephanie Driessen Fotografie