Veerkracht is te versterken via liefde waarheid en Zijn. Het is belangrijk voor mij omdat ik dankzij veerkracht mijn purpose kan vervullen. ❤️🌈

Kim ervaart de gehele wereld als haar ’thuis’ door het vele reizen en haar nieuwsgierige/vlinderachtige aanleg. De interacties die ze onderweg had, zorgden ervoor dat ze tot een geruststellende conclusie kwam: ’to some extend, we’re all just winging it in life’. Dat gezegd hebbende, gelooft Kim dat er manieren zijn om onze veerkracht te versterken en om een ​​vervuld leven te leven. Na twaalf jaar diep werk op zichzelf en werkzaamheden als klinisch psycholoog realiseerde ze zich dat veerkracht te bereiken is door middel van liefde (muziek, verbinding maken met anderen, plantmedicijnen, dans, tantra), waarheid (psychotherapie, lezen, (zelf) onderzoek, verhalen vertellen) en bewuste aanwezigheid (meditatie, gevoelens leren voelen in plaats van ze vermijden, bewustzijnsoefeningen).

Ze geeft les en lezingen voor postdocterale universitaire opleidingen over verschillende psychologie en spiritualiteit gerelateerde onderwerpen. Vanuit haar eigen ervaring en levenspad ziet ze de noodzaak om bruggen te slaan tussen de ‘schijnbaar’ verschillende werelden van psychologie en spiritualiteit. Kim is een therapeut en act-trainer, Yoga Alliance gecertificeerde yogadocente en mindfulness-practitioner.