Veerkracht is voor mij echt zijn. En echt zijn betekent voor mij dat ik alles wat er zich bij mij van binnen afspeelt aan durf te kijken. Het licht, maar ook juist het donker. De dingen waar ik minder trots op ben, mijn onzekerheden, patronen en dingen die ik moeilijk vind. Het oefenen zit hem in het niet willen wegmoffelen, afleiding zoeken of iets mooier maken dan het is. Ik wil het omarmen en er compassie voor voelen. Ik hoef niet iets te veranderen aan al die vormen, het hoeft alleen maar even gezien te worden. Ik verzacht in plaats van verstar, en dat is voor mij veerkracht. Vanuit deze veerkracht sta ik in mijn kracht en maak ik eigen keuzes.

In de vrouwencirkels die ik organiseer is veerkracht de rode draad. De kwetsbaarheid is onze kracht.
Waar ik verder nog aan bijdraag is het bouwen van een community zonder poes pas. Op mijn Instagram-account My path to harmony deel ik oprechte ervaringen die het stigma van het perfecte leven doorbreken. Echt leven is voor mij leven met alles er op en er aan, het licht en het donker.

Liz Hartemink
My path to Harmony

Instagram | Facebook