Na de ineenstorting van mijn realiteit begin 2019 is alles in mijn leven anders. Het plots overlijden van mijn partner, faillissement, verhuizing, schuldeisers, curator, het opgeven van mijn licenties als geregistreerd therapeut. Van het ene op het andere moment was mijn hele realiteit anders. Dit had ik nooit kunnen bedenken. Het enige wat ik kon doen is meebewegen, niet denken maar mee in het moment. Het denken aan het verleden en de toekomst was te heftig. Ik kwam tot de ontdekking dat leven in het nu alles een stuk eenvoudiger maakt, geen moment heb ik een gevoel van tekort gehad.
Tekort ervaar je vaak in je gedachten, wat als…
Ik heb altijd een dak boven mijn hoofd gehad, eten op mijn bord en liefdevolle mensen om mij
heen, mijn basisbehoeften.

Voor deze ontmoeting is het handig om de volgende spullen alvast klaar te leggen:
pen en papier.

Ik ben opgeleid tot cranio sacraal therapeut, begeleider van opstellingen, masseuse, relatie coach en nog veel meer, maar dat is niet wie ik in wezen ben.

Wat ik doe is mensen inspireren en spiegelen om in de verbinding met hun denken en voelen te komen en deze op één lijn te laten brengen. De gedachtes te vertragen zodat het lichaam het letterlijk kan bijbenen.

Het is mijn missie en mijn hartsverlangen om mensen te helpen om in verbinding te komen met hun gedachten, hartsverlangen en emoties. Voorbij de dualiteit door het polariseren van angst en liefde. Zo kom je in je eigen midden, online met jezelf.

In 2021 ben ik weer van start gegaan met het opbouwen van een eigen praktijk als de vrije behandelaar.
Geen regeltjes meer door de zorgverzekeraars. Gewoon doen wat ik voel wat nodig is in overleg met degene die hulp vraagt of iemand die komt om te ontspannen.

 

Miek Bekkers 

info@miekbekkers.nl

www.miekbekkers.nl