Veerkracht is voor mij van levensbelang en het stelt ons in staat om te blijven creeren. Het gaat voor mij over het terugveren uit een lastig moment vanuit angst. Dat gaat altijd hand in hand met verbinden.

Mijn naam is Sandra ben Klaagvrij expert. Ik doe al jaren een experiment met een rijker leven tot gevolg. Ik vraag me namelijk telkens af: ‘Wat komt er voor klagen in de plaats, ook in gedachten, als ik wel oprecht wil blijven?’

Ik ondersteun zowel managers in de zorg als mensen die mijn Podcast luisteren en boek lezen om hart, buik en brein op 1 lijn te krijgen.

Om te kunnen doen wat echt belangrijk is moet je in het hier en nu met je aandacht zijn. Alleen dan kun je signalen serieus nemen. Lichamelijke signalen van spanning of vreugde bijvoorbeeld. Of de signalen die jouw gesprekspartner (onbewust) geeft zodat je dit kunt benoemen, het gesprek kunt bijsturen en het contact waardevol houdt.

Sandra Brandt
info@sandrabrandt.nl
www.sandrabrandt.nl

Klik hieronder op de knop en krijg bij aanschaf van Sandra’s boek ‘Klaagvrije maandag’ een handgeschreven kaartje en online ontmoeting/sessie erbij. Noem tijdens het bestelproces in opmerkingen ‘Cirkel van Veerkracht’.