Veerkracht is voor mij het leven omarmen zoals het komt. Het is zoveel makkelijker om met de stroom mee te zwemmen in plaats van om er telkens maar weer tegenin te gaan vanuit de angst om te verdrinken. Het volgen van deze flow brengt mij dichter bij mijzelf en mijn zielsmissie hier op aarde.

Ik ben full-time Beeldend Kunstenares en Holistisch Kunstcoach. Het is mijn missie om mensen terug in contact te brengen met hun innerlijke kunstenaar. Het ongeremde, creatieve kind dat zich niks aantrekt van wat anderen ervan vinden, maar puur hun nieuwsgierigheid en enthousiasme volgt. Daar ligt jouw kracht, jouw levenskracht om zelf jouw leven te kunnen creëren op een manier dat helemaal bij jou en jouw zielsmissie past. 

Zelf heb ik een enorme reis mee gemaakt op het gebied van creativiteit. Als kind was ik altijd een van de beste in tekenen, totdat ik op de kunstacademie ging studeren. Daar kreeg ik zoveel kritiek te verduren, werd er zelfs na 1 jaar al vanaf gestuurd, dat ik werkelijk ging geloven dat ik beter niet meer mocht gaan schilderen en tekenen. Ik hield mijn creatieve scheppingskracht onderdrukt.

Nu zie ik het als een prachtig cadeau, waarin ik de passie heb gevonden om de grootse waarde van ieders creativiteit naar buiten te brengen. Een wereld vol authentieke creators.