Veerkracht gaat voor mij over vol-leven. De veel- of juist vol-heid van het leven toelaten. Het leven nemen met alles wat erin zit. En daar naar te kijken met verwondering & zachtheid. Uit de controle, in de stroom stappen. Vanuit overgave en moed mijn hart openstellen, ook in de rauwe momenten. Het gaat over mijzelf verbonden weten, terug naar dit moment keren en met volle teugen ademhalen.

Hoe vaker ik een stukje bio over mijzelf schrijf, hoe lastiger het wordt. Alsof ik met elke keer schrijven een laagje van mijzelf af pel, wat de volgende keer niet meer helemaal klopt.
Ik kom steeds meer tegen hoeveel ik eigenlijk ben. En dat rollen en beroepen er dan eigenlijk niet zoveel toe doen. 

Maar er zijn wel een aantal dingen die ik weet over mijzelf. Ik wil mensen echt ontmoeten, met en zonder hun maskers. Ik wil mijzelf laten zien, met en zonder mijn maskers. Ik wil dansen op blote voeten en mijn stem laten horen, ook al lijkt het soms zo triviaal. Ik geloof dat we in de kern, allemaal hetzelfde zijn, echt allemaal. En dat als we elkaar ontmoeten op die laag, er magie ontstaat.

En ik weet dat ik mijzelf in het Engels soms makkelijker kan uitdrukken. Daarom deel ik hiernaast graag een stukje uit een meditatie van ‘Sarah Blondin’ omdat zij zo mooi verwoord wat ik eigenlijk wil zeggen. →

En als ik dan toch iets wil zeggen over wat ik doe, dan is het dit:
Ik ben een creatieve, bewuste ondernemer, coach en trainer en werk veel samen met andere levenskunstenaressen om mooie coachtrajecten, retraites, een podcast, workshops en andere harts-projecten zoals deze Cirkel van Veerkracht in de wereld te zetten. Daarnaast maak ik persoonlijke blends met etherische oliën om jouw persoonlijke intentie of thema te bekrachtigen.

Klik op de knop om naar mijn bestelpagina te gaan en gebruik de code ‘CirkelvanVeerkracht’ om jouw blend zonder kosten thuisgestuurd te krijgen.

De tekst uit de meditatie die mij inspireerde:
“Nothing is for certain. It’s all a mystery. Even the words I am saying now are ideas, hopeful perspectives, comforting ideals, that help us walk more surefooted in this great mysterious journey. There is something however I feel fairly certain, is not just a soothing thought but a truth: It feels good and right to lift our faces to the sunrise. It feels good and right to be ultimately guided by our hearts. Something in all of us ignites when we live this way.

We are trying to find certainty, when there is an unknown. How can we quiet our incessant seeking? How can we quiet our thoughts when we’re living in such an uncontrollable inexplicable reality?

My answer? Make it sacred.

If nothing is ever known to me, if I live and die never to actually hold anything for certain, I choose to make this journey of mine, sacred.

To make sacred means to hold your life as an exquisite masterpiece. Each moment blessed with the capability to bring your daily doings into the divine space and place of sacred hands.”

Sarah Blondin.

Luister haar hele meditatie in de app Insight Timer hier: Making your life Sacred.