Marike en Marcella kennen elkaar sinds 2015. Ze hebben samengewerkt met allerlei geluksprojecten zoals verschillende edities van de Geluksroute.
Ze zijn allebei op reis gegaan om te leven vanuit hun moedige harten, hun kwetsbaarheid te tonen, de speelsheid van het leven te delen, hun lijven lief te hebben en de donkere stukken liefdevol te omarmen zodat het licht erop kan schijnen.

Een paar van hun favoriete momenten samen:
– in het bubbelbad en dansen op Lorelei festivals
– meezingen tijdens het concert van Fia in mei 2019
– samen zwemmen in de zee bij Terschelling & Noordwijk
– delen tijdens volle maan en anderen vrouwencirkels
Рsamen intentional creativity oefeningen doen (met Amber Kuileimailani Bonnici)

Marcella over Marike

Marike is een vrouw die voor mij de woorden speelsheid, kwetsbaarheid en oerwijsheid helemaal belichaamd. Ze is iemand die mij elke keer herinnert dat het leven gaat over dat punt waar licht en donker samen komen en dat geluk en dankbaarheid in de kleine dingen zit. Ze omarmt de volheid van het leven en neemt daarmee zowel het kleine plezier en de humor aan als de rauwheid van het leven. Het is een feestje om met haar door het leven te dansen!

 

Marike over Marcella

Wat een cadeau om met deze prachtige vrouw te mogen reizen. Met een moedig hart zet ze haar stappen en neemt onderweg tijd om te huppelen of gewoon lekker even in de zon te rusten met een kopje thee.

Haar beschrijven roept een gevoel van het maken van een dankbaarheidslijstje op, het is oneindig en het brengt een glimlach op mijn gezicht. Ik kijk uit naar hoe we nog veel meer mooie projecten zullen laten ontvouwen, en hoe we over 30 jaar nog kunnen genieten van het wonder van het leven.